top of page
AndligaVikingar.jpg
Norden714 Lion Logo Yellow.png

BLI BÖNEKRIGARE

Bli en av Tiotusen tränade Bönekrigare i #Norden714 som gått igenom Böneskolan och dagligen ber för väckelse och Guds kallelse på Nordens länder!

”Drag upp på berget…och ta med dig tiotusen man”

—Domarboken 4:6 (se 5:9, 18)

1. GÅ IGENOM BÖNESKOLAN


Bli tränad som Bönekrigare med en gratis Böneskola på fyra videolektioner med studiebok. Tusentals har fått hjälp och inspiration genom denna praktiska undervisning om hur man kan få ett fungerande, personligt böneliv.

2. ÖVERLÅT DIG ATT BE DAGLIGEN FÖR VÄCKELSE I NORDEN

Efter Böneskolan, gör en överlåtelse till att – med Guds hjälp – ropa till Gud och be varje dag för den utlovade väckelsen i Nordens länder så som den Helige Ande leder dig enligt mönstret i 2 Krön. 7:14. Gud hör bön!

3. REGISTRERA DIG SOM TRÄNAD BÖNEKRIGARE

Registrera att du har slutfört hela Böneskolan och gjort din överlåtelse till daglig bön. Du får då ett diplom från Norden 7:14 och blir en av de tränade Tiotusen Bönekrigarna för väckelse utöver Nordens korsmärkta länder – Danmark, Finland, Färöarna, Island, Norge, Sverige och Åland! 

”Drag ut, drag ut genom portarna, bered väg för folket! Bana, ja, bana en väg och röj bort stenarna, res upp ett baner för folken! Se, HERREN förkunnar till jordens ände: Säg till dottern Sion: Se, din frälsning kommer! Se, han har med sig sin lön, hans segerbyte går framför honom. Man skall kalla dem ’det heliga folket’, ’HERRENS återlösta’. Och du skall kallas ’den eftersökta’, ’staden som inte blir övergiven’.”

—Jesaja 62:10-12

bottom of page